Saturday, August 22, 2009

Malam.. Appreciation Night..


Malam tu amat best sekali. Memang best. Sebab malam tu fscc wat malam appreciation night utk kami, para komiti taaruf week. Xtaula nak cakap macam mana, sebab dapat jumpa balik dak2 ni. Aku dalam grup prep & tech. Malam tu, dapat jumpa balik semua orang yang da lama xjumpa. Terutama dak2 nilai. Lama sungguh xjumpa. Budak pj pun. Nama je aku duk pj, tp susah gak nak jumpa dak2 yang duk pj nih. Malam tu, ada tayangan short video, dinner n dapat cenderamata. Memang seronok walaupun sekejap je. Teringat kembali zaman bekerja dulu2.. Wah, rindunya korang..!

Lagi gambar.. Kitorang wat theme biru.. Tp yg xtahannya ada yang cakap, patutla warna biru, “IP”.. Isy, kebetulan je la..

Prep Tech..macho! (utk dak laki laa)


4 comments:

SuMaiYaH said...

uiks.
kebiru-biruan seperti awan awanan.. ohh

rindu la kt kelas com 2

(titibe, wakaka)

ibnah said...

hah??ape kaitannya warna biru ngan klas com 2??

SuMaiYaH said...

entah la kak,

kan da cakap titibe kt bawah tu. haish.

all d best exam final. ceh, awal gila wish.

kreh3

ibnah said...

all da best 4 you too..

do da best for our final sem!

dalam hati:(uwaa..sedih, nak tinggal semua daa..bila lg dpt jumpa dorang yg len..)

 
Copyright ~LiFe Is NoT So EaSy~ 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .