Tuesday, June 16, 2009

Rehlah Perdana

09-13 jun

Sehari sblm rehlah ni berlangsung, kami semua komiti sibuk dgn tugasan masing2...Ye lah, mane tak nya,nak ‘bergumbira’ bersama adik2.. Wlupun ni dah kali ketiga p’jumpaan ktorang. Cuma yg bezanya kali ni muslimin n mslimat separate..tp dlm separate ktorang, sempat lg mslimin mntk tlg ktorang watkan air utk dorang!tp, xpelah…bantu-membantu…

K lah, berbalik kpd citer td, ktorang dcide nak start kul 8, tp paham2 la..hehe..hr 2 bdak2 men xplorace(muslimat).Semua grup ada 6, so check point smua ada 6..eh clap, ade 7 sume.. Tp aku xjaga c.point 2..aku dtugaskan wat air…Wlu camne pun, tgk dr reaksi diorang smua nampak macam best..lpas da setle smua, kami alas prut ngan air buatanku n nzihah..hehe..Kmdian, diteruskan dgn sesi resolusi dr adik2 n taaruf drpd kami yg buat kali ke brp kali ntah..aku pun xingat..xkisahla smua 2, janji dpt rapatkan ukhuwwah..habis je sesi taaruf, hujan pun mula turun..waktu 2 ape lg, kalutla ktorang kemas2 barang, n mase 2 jgak cpt2 ktorang agih2kan hadiah utk adik2..tp sempat lg bergambar..anyway, ktorang dpt pglmn best la hr 2!


0 comments:

 
Copyright ~LiFe Is NoT So EaSy~ 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .